Poesía

In nomine matris

Año edición: 2023
Poesía
​Editorial: Amazon
Colección: Cuadernos Granade
Idioma: Español
ISBN:  979-8366892049
Pag: 86
In nomine matris, es un poemario que aborda los principales mensajes de las tres religiones monoteístas. El autor nos pone en la tesitura de las proclamas de las escrituras ante la realidad de nuestros días. Un libro para leer sin prisas y reflexionar cada verso.

El desfullar de les ànimes

Idioma: Català​
ISBN 978-84-16391-49-3
Editorial: Amazon
Poesia
Col·lecció: Quaderns Atzabeja
Any publicació: 2015
Pag: 59
Un poemari on l'autor ens endinsa en la complexitat de les relacions de parella, els conflictes interns entre el que va ser, el que és i el que hauria de ser; en les soledats del després, en els dubtes existencials, en les pors a buscar nous camins, en les purulentes nafres dels records i en la lluita per fer renéixer d’entre les cendres l'esperança.

L'Alfabet de la terra muda

ISBN: ‎ 979-8793278
Editorial: Amazon
Poesia
Col·lecció: Quaderns Atzabeja
Pag: 63

Aquest poemari està dedicat a tots aquells polítics, pocavergonyes, que han fet de la democràcia el seu modus vivendi. Que no han dubtat en mentir, falsejar, furtar i robar quan el poble confiava en ells. Espero de cor, que si el llegiu i us sentiu identificats, us caigui la cara de vergonya.

D'entre la remor de la mar
i el silenci de l'asfalt

ISBN: 979-8363890895
Editorial: Amazon
Any publicació: 2022
Poesia
Col·lecció: Quaderns Atzabeja
Pag: 107

D’entre la remor de la mar i el silenci de l’asfalt, d’Àngel Martí, és un poemari que fa descriure a les paraules una mirada vers dins i vers fora del poeta, les paraules amb la seva càrrega semàntica, ploren i riuen, s’enlairen esperançades i aterren escèptiques, salpen plenes d’horitzons i atraquen al port de qui opta per escoltar l’immens silenci dels paisatges.
El somrís del retrat

ISBN:  979-8364764249
Any publicació: 2022
Editorial: Amazon
Poesia
Col·lecció: Quaderns Atzabeja
Pag: 80
Plantes la llavor, creix, de vegades es reprodueix i el cicle es tanca amb la implacable mort. Quan aquest cicle de la naturalesa es trenca, la vida es trasbalsa i les conseqüències de la desfeta són incalculables. Les respostes són infinites, tan diverses com éssers humans hi ha sobre la terra. Ningú té la veritat absoluta en aquest tipus d'adversitats. No hi ha savis ni xamans, no hi ha remeieres ni bruixes... Només hi ha temps, dubtes, foscor, el precipici i un record etern que perviu en la memòria.

Llunes de vellut i marbre

ISBN 9781522096641 
Any publicació: 2018
Editorial: Amazon
Poesia
Pag: 126
En aquestes llunes de vellut i marbre, viuràs nits de fosca absoluta veient naus sense rostres que s'enfonsen cercant l'esperança; llunes en quart minvant cercant paraules que s'esmunyen, d'altres en quart creixent amb silencis amb gust de canella... I sense cap mena de dubte, passejaràs moltes nits de llunes al ple que aixopluguen a l’autor al rafal dels records de les dones que més estima.

Versos d'argila

ISBN 9781695776869
Any publicació: 2019
Editorial: Amazon
Poesia
Pag: 138

Aquests cinquanta-dos poemes d'argila han estat escrits en un temps plujós, fangós, espès... Un temps on gairebé s'ofeguen els dies, entre les constants tempestes d'odi i els diluvis d'intolerància. Un temps on, tot i les condicions climatològiques adverses, hem pogut arreplegar l'argila roja, remullar-la amb llàgrimes de dolor i resistència, modelar-la amb la força de la paraula i coure-la pacíficament, a foc lent, per fer d'aquest fang tou i llefiscós que no ens deixa avançar una obra que perduri eternament als ulls de la humanitat i ens faci més tolerants, més lliures, més savis i més poble.